Om Genvejen

Jeg hedder Mads Phikamphon og står for at skrive her på Genvejen.

De fleste indlæg handler om effektivitet, body hacking og minimalisme. Der er også lidt indlæg om kode og SEO, da jeg til daglig er freelance programmør.

Udover Genvejen, så banker jeg i tastaturet for at lave Madlisten. Madlisten hjælper folk med at finde madvarer og kosttilskud der passer til hvilken diæt de nu foretrækker (vegetar, veganer, etc. + selvfølgelig LCHF som jeg selv foretrækker).

CV og kontakt

Du kan se mit CV på LinkedIn. Hvis du vil i dialog om et projekt etc., så kan du kontakte mig her.

Bemærk: Spørgsmål og kommentarer til de enkelte poster (artikler) på min blog bedes skrevet som kommentarer, så alle kan få glæde af det. Du kan finde et kommentarfelt i bunden af hver eneste post.

Spørgsmål og kommentarer sendt som mail, Facebook beskeder etc. besvares ikke.

Disclaimer

DisclaimerAlt her sker på eget ansvar og for egen risiko.

Det er dit liv og dit ansvar – ikke mit. Du kan derfor ikke drage mig, mit firma eller nogen som helst andre til ansvar, hvis min blog fører til problemer, ulykker, økonomisk ruin eller noget helt fjerde.

Læs min blog som en samling gode råd, ideer og eksperimenter – og tænk dig om før du følger nogen af dem. Jeg kan have taget fejl og selvom jeg er rigtig på den, så kan tingene have ændret sig siden jeg skrev om dem.

Cookies og privatlivspolitik

Genvejens cookies og privatlivspolitik kan læses her.

Andet

Billederne på bloggen kommer fra eget kamera og div. billeddatabaser.