Slankebogen: Tab dig op til et halvt kg om dagen – uden at motionere og uden at tælle kalorier

Jeg vil gerne hjælpe dig med at tabe dig i en fart.

Det er derfor jeg har skrevet Slankebogen. Bogen hvor jeg forklarer præcis hvordan du taber dig op til et halvt kg om dagen – uden at motionere og uden at tælle kalorier.

Bogen har jeg skrevet med udgangspunkt i en praktiske tilgang til vægttab der er inspireret af Tim Ferriss’ slow-carb diet.

En tilgang hvor der ikke spildes tid og energi på unødigt pjat. En tilgang, hvor der alene er fokus på at gøre dit vægttab så nemt og effektivt som muligt.

Garanti for et effektivt vægttab

Jeg har prøvet min tilgang af på egen krop og tabte derved 7,2 kg på kun 15 dage – et vægttab på næsten et halvt kg om dagen! Og selvom det er over to år siden jeg var på slankekur, så har jeg ikke taget på siden da.

To år efter er stadig ligeså slank og jeg har stadig sixpack (og det selvom jeg er 37 år gammel).

Effektiv slankekur

Vægttab: 7,2 kg på 15 dage

Fordelene bruge min tilgang til vægttab er

  • Dit vægttab bliver så effektivt som muligt. Jeg tabte selv næsten et halvt kg om dagen, så jeg ved hvad der skal til for at gøre dit vægttab så effektivt som muligt (og det uanset om du skal tabe 5, 10, 20 eller flere kg).
  • Det bliver nemt. Du kommer ikke til at skulle veje alt din mad eller tælle kalorier morgen, middag og aften (faktisk behøver du slet ikke tælle kalorier på noget tidspunkt undervejs).
  • Du kommer ikke til at sulte og lide afsavn. Jeg tager udgangspunkt i en omlægning af din kost, så du ikke behøver sulte dig selv. I stedet, så kan du allerede nu regne med at kunne spise dig mæt og glad hver dag (du kan spise lige så meget du vil hver eneste dag!).
  • Det bliver ikke noget problem at holde vægten. Det er i dag over to år siden jeg afsluttede min slankekur og jeg er stadig ligeså trimmet som dengang og jeg har stadig sixpack.
  • Min tilgang virker for både mænd og damer. Jeg har hjulpet både mænd og damer med at tabe sig, så min tilgang kan også hjælpe dig uanset køn og alder.

Jeg gennemgår min tilgang fra A til Z i min bog, så du ikke er i tvivl om præcis hvad du skal gøre for at tabe dig i en fart.

Det hele er med

Slankebogen

  • Hvordan du taber dig så effektivt som muligt
  • Hvordan du holder vægten og sikrer dig, at du aldrig bliver overvægtig og fed igen
  • Hvorfor du ikke behøver dyrke motion for at tabe dig – og hvordan du kan tabe dig selvom du ikke dyrker motion
  • Svar på alle de spørgsmål, der igen og igen kommer op, når jeg diskuterer slankekure og vægttab med folk
  • 15 opskrifter på lækker mad, som du kan spise lige så meget af, som du har lyst til
  • Den videnskabelige forklaring på hvorfor min tilgang til vægttab virker så godt
  • Og meget mere…

Du kan checke bogens indholdsfortegnelse lige her – og downloade bogen længere nede.

Hvad læserne synes om bogen

Umiddelbart kan jeg ikke se at der kan gøres noget ved bogen [for at gøre den bedre], den er godt sat sammen og nem at læse og forstå.
– Pia Johansen

Du får afleveret det du vil fortælle til læseren på en effektiv måde. Det gjorde for mig at den var lige til at læse og forstå.
– Christian Holm

Jeg synes bogen er god og forklaret og dokumenteret godt. Principielt kendte jeg indholdet i forvejen (hvilket jeg godt vidste da jeg købte den) men det er altid rart at få det genopfrisket.
– Henrik Bruhn

Download bogen nu

Du kan downloade bogen via linket herunder:
Download Slankebogen

Bogen downloades som ebog (pdf fil). Fordi bogen bliver downloadet som ebog, så er den lige til at læse på computeren eller på fx. din iPad – og du kan selvfølgelig også printe den ud hvis du foretrækker at læse den i papirform.

En af fordelene ved en ebog som bogen her er, at det er let for mig at holde den opdateret og fx. udvide den med nyt indhold (bogen blev sidst opdateret til version 1.2 i juli 2012).

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer ifbm. download af bogen, så er du velkommen til at kontakte mig.