Om Genvejen

Min blog, Genvejen, blev startet sommeren 2010 (et par enkelte poster er skrevet før da, men de blev først smidt på bloggen sommeren 2010).

Bloggen har typisk over 20.000 læsere (unikke besøgende) hver måned.

Siden september 2012 har det været muligt at købe og senere gratis downloade min bog: Slankebogen.

Bloggen lever stadig i dag og der bliver også skrevet nye indlæg i ny og næ. Det meste af tiden ligger den dog stille, da jeg har fokus på mine kunders projekter.

Udover bloggen har jeg DreamModels.dk, hvor vi sammenligner priser og tilbud på produkter fra hundredvis af butikker.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer til de enkelte poster (artikler) på min blog bedes skrevet som kommentarer, så alle kan få glæde af det. Du kan finde et kommentarfelt i bunden af hver eneste post.

Jeg går efter at besvare alle kommentarer.

Hvis du vil kontakte mig ang. alt muligt andet end spørgsmål og kommentarer til de enkelte poster kan du bruge kontaktformularen her.

Disclaimer

DisclaimerAlt her sker på eget ansvar og for egen risiko.

Det er dit liv og dit ansvar – ikke mit. Du kan derfor ikke drage mig, mit firma eller nogen som helst andre til ansvar, hvis min blog fører til problemer, ulykker, økonomisk ruin eller noget helt fjerde.

Læs min blog som en samling gode råd, ideer og eksperimenter – og tænk dig om før du følger nogen af dem. Jeg kan have taget fejl og selvom jeg er rigtig på den, så kan tingene have ændret sig siden jeg skrev om dem.

Andet

Billederne på bloggen kommer fra eget kamera og div. billeddatabaser.